Poznata pjevačica dizajnirala ‘it’ proljetne komade

jg bench3

Jedno od najpopularnijih imena na svjetskoj glazbenoj sceni u ovom je trenutku ono Jess Glynne, mlade britanske pjevačice koju je 2014. u centar pozornosti lansirala suradnja s bendom Clean Bandit na singlu ‘Rather Be’. Od tada je Jess publici predstavila vlastiti album, poharala vrhove britanskih top lista i osvojila prestižnu nagradu Grammy, a uz glazbu u međuvremenu je pronašla vremena i za modu.

jg bench2

S modnim brendom Bench, čije se kolekcije i proizvodi mogu pronaći u hrvatskim trgovinama KRUNA MODE, Jess je osmislila proljetnu ‘capsule’ kolekciju, koja predstavlja vrlo zanimljiv spoj glazbe i mode ove sezone.

jg bench

Njihova suradnja započela je 2015. godine, a za ovo proljeće i ljeto dizajnirana je kolekcija pod nazivom ‘Capsule Collection’, koja je razvijena u uskoj suradnji s Jess. Kreirani odjevni komadi stvoreni su za moderan, samouvjeren i cool modni izričaj koji reflektira potrebe njenog aktivnog života, 24 sata na dan.

jess

jess2

jess3

Odjeća je inspirirana Jessinim privatnim stilom i namijenjena je za svakodnevno nošenje, pružajući sofisticiran i nenametljiv glamur koji vas lako vodi od jutra do večeri. Novu Bench JG kolekciju možete pronaći u KRUNA MODE trgovinama u Zagrebu (Westgate Shopping City) i Splitu (Shopping centri Mall of Split i Joker) i na webshopu www.krunamode.hr, a komade iz kolekcije pogledajte u galeriji.

Komentari