Jelena Rozga predstavila svoju novu boju kose

Nakon što je svima otkrila tajnu svoje boje kose, Jelena Rozga se ovaj vikend u trgovačkom centru City Center One družila sa fanovima i s njima podijelila dojmove oko svoje nove uloge ambasadorice Garnier Color Naturals boje za kosu. Tom prigodom Jelena je brojnim ženama otkrila kako postiže svoju pepeljasto plavu boju kose i zašto je upravo njena nijansa 111 najprodavanija u cijeloj regiji.
rozga1

„Kao i kod nove pjesme, tako i u ovoj ulozi najbolju povratnu informaciju dobit ćete u izravnom druženju s publikom. Sretna sam da su žene diljem regije oduševljene suradnjom između mene i Garniera i mnoge su mi rekle kako jedva čekaju isprobati Garnier Color Naturals boju za kosu. Biti Garnier ambasadorica uistinu je uloga u kojoj neizmjerno uživam“ izjavila je Jelena.

rozga2

Garnier Color Naturals je trajna boja za kosu obogaćena s 3 hranjiva ulja: maslina, avokado i karite. Njena kremasta formula prodire duboko u vlas kose i ispunjava je bogatom bojom. Rezultat je svilenkasta i sjajna kosa, a boja je postojana i intenzivna.

Foto: John Pavlish

Komentari