Jednostavne frizure za izlazak

Noćni izlasci, odlasci u restorane i u noćne klubove, osim što nameću pitanje što ćemo odjenuti, također donose nedoumicu kako se našminkati ili koju frizuru odabrati. No, zahvaljujući inspiraciji s Instagrama, vrlo lako biste mogli riješiti svoju dilemu oko frizure i biti nadahnuti za styling kose još neko vrijeme.

U trendu su više nego ikad jednostavne i praktične frizure, koje su lagane za održavanje i još lakše za kreiranje. Teži se dojmu sjajne frizure, koja djeluje kao da u nju i nije uloženo pretjerano mnogo vremena. Upravo zato popularnost uživaju rabarušene punđice, visoke i niske, kao i one ‘sleek’ efekta, kada kosu začešljate uz glavu i naposljetku ju smotate u glatku i urednu punđu.

Posve ravna kosa ove je sezone također ostvarila ‘comeback’, a u takvom ispeglanom i ženstvenom izdanju bit će vam dobra pratnja u svim večernjim prigodama. Kada je o njima riječ, još jedna nezaobilazna frizura su valovi u kosi – nosite ih na dugačkoj kosi i učinite ju mekom i lepršavom ili ih kombinirajte s bob i lob duljinama koje su apsolutni hit već neko vrijeme. Vizualne ideje frizura koje biste mogli isprobati za noćni izlazak, pronađite u nastavku.

Foto: Instagram

Komentari