Jednostavne frizure na pariškim modnim pistama

Pariški Tjedan mode, pozornica za neke od najvećih dizajnera današnjice, pokazao je da su avangardnost i romantičnost ono što ovaj grad čini tako posebnim. Uz kolekcije koje su inspirirane 60-ima do mračnih ekscentričnih komada, prijestolnica modne liberalnosti je dokaz da u modi pravila nema.

Valentino

Valentino

Ove sezone modni dodaci su upečatljivi, a poseban naglasak stavljen je na make-up i frizure koje su ove godine casual. Frizeri i vizažisti znaju kako istaknuti atribute modela pa zašto ne biste i vi. Ako vam nedostaje ideja za svakodnevni ‘look’, inspirirajte se revijama poznatih kreatora. Raspuštena, lepršava i njegovana kosa je klasik koji ne izlazi iz mode, a ove godine takve frizure su pokorile modne piste i salone.

Chanel

Chanel

Jednostavne za održavanje, uz nepretenciozne frizure izgledat ćete ‘boho’ i chic. Lagani valovi s dva prednja pramena skupljena u minijaturnu pletenicu viđeni na Valentino reviji su idealna solucija za sve koji ne vole komplicirati, a žele se istaknuti. Visoki rep? Ne, ove sezone ‘in’ je rep koji ležerno možete prebaciti sa strane i u dnevnoj i u večernjoj varijanti, a to zna i modna kuća Dior.

Punđa kao praktična solucija za svaki dan može se nositi i u večernjoj varijanti. Zagladite kosu i smotajte urednu, strogu punđu – tako ćete vašoj kosi podariti dozu elegancije. Uz rajf ili drugi upečatljivi detalj za kosu kao što to voli Chanel, ne možete pogriješiti. Voljele su ih žene od pamtivjeka, volimo ih i mi. Pletenice su se vratile na velika vrata, kao jedna od varijacija kako kosu učiniti zanimljivom bez puno muke i truda. Kakvu god frizuru izabrali, neka odgovara vašem karakteru jer ove godine njeguje se prirodan izgled i ležernost.

Lanvin

Lanvin

Dior

Dior

Balenciaga

Balenciaga

 Foto : Imaxtree

Komentari