Je li laserska korekcija vida trajna?

Optical Express centar u Zagrebu je vodeći u Europi u laserskoj korekciji vida, a njegovi kirurzi pioniri refrakcijske kirurgije u Hrvatskoj. Optical Express jedini u centralnom i istočnom dijelu Europe koristi tehnologiju za lasersku korekciju vida koju je odobrila i NASA za astronaute, te radi zahvate s femtosekundnim laserom u kojem je u potpunosti napuštena zastarjela metoda izrade poklopca.

optical express (1)

Uz vrhunsku tehnologiju Optical Express se ističe i ogromnim iskustvom od preko dva milijuna zahvata laserske korekcije vida, konstantnim ulaganjima u edukaciju kirurga i osoblja, te inzistiranje na izvrsnosti u svakom segmentu poslovanja.

laserska operacija vida (4)

Sredina je ljeta i vrijeme je pravo ljetno, a vi ste sigurno ste već otišli na zasluženi godišnji odmor ili krećete ovih dana. Kako god bilo, ne dopustite da vam još jedno ljeto kvari gnjavaža s dioptrijskim naočalima i lećama. Dočekajte more spremni i omogućite si najslobodnije ljeto ikad uz lasersku korekciju vida u Optical Expressu. Ako se odlučite na lasersku korekciju vida do 31. kolovoza 2015. dobivate dodatnih 1.500 kn popusta na sve metode laserske korekcije vida (750 kn po oku). Tako će se cijene zahvata kretati već od 4.750 kn, ovisno o metodi za koju se odlučite.

laserska operacija vida (1)

Ako se još uvijek dvoumite, pronađite u nastavku odgovore stručnjaka na najčešća pitanja vezana uz lasersku operaciju vida.

Je li laserska korekcija vida bolna?

Zahvat laserske korekcije vida u potpunosti je bezbolan. Osim ukapavanja anestetskih kapi, što malo pecka prvih par sekundi, bolova nema. Sama korekcija traje svega 30 sekundi i prije nego što se pacijent snađe, operacija je gotova. Dakle, brzo i bezbolno. Nakon prolaska anestezije, dio pacijenata će reći da malo peče, da je mala nelagoda i da je osjećaj poput stare leće u oku ili kao da je trepavica u oku, ali to svega sat-dva, a nakon toga i taj osjećaj prestaje.

Je li laserska korekcija vida trajna?

Rezultati laserskih zahvata su u potpunosti trajni. Mali postotak ljudi koji dođe dobiju povrat dioptrije od nekih pet do maksimalno 10 posto. To se dešava negdje oko mjesec do tri mjeseca poslije operacije i to se korigira. Većina pacijenata treba jedan zahvat. Ti zahvati dokorekcije su izrazito rijetki.

Smatramo da jedan od 50 pacijenata treba eventualno dokorekciju na jednom oku. Prema tome, laserska korekcija je definitivno trajna. U Optical Expressu dokorekciju radimo besplatno, naravno u određenom vremenskom roku. Nakon dugogodišnjeg iskustva i velikog broja pacijenata svakako možemo potvrditi da je laserska korekcija vida trajno rješenje za sve one koji se žele riješiti naočala i kontaktnih leća.

Naručite se na pregled pozivom na broj 01 5625 450 ili posjetite Optical Express u novom prostoru na adresi Strojarska cesta 18, Zagreb.

Foto: Rajna Raguž

Komentari