Jana ‘Voda s porukom’ već dvije godine pomaže

U nepune dvije godine građani su pokazali svoju socijalnu osviještenost, spremnost da pomognu drugima te kroz doniranje kapljica na web stranici vodasporukom.com pokazali svoju vrijednost i ljudsku veličinu i prikupljenim kapljicama osigurali realizaciju donacija koje osigurava Jana „Voda s porukom“. Vođeni srcem, željom da drugima život učine ljepšim, do današnjeg dana program Jana „Voda s porukom” pomogao je 40 udruga, škola, neprofitnih organizacija, djece i pojedinaca diljem Hrvatske, koji su kroz ovu donaciju pronašli put u bolje sutra i realizirali svoje ciljeve i programe koji će im olakšati životnu svakodnevicu.

jana post

Posljednji projekt kojem je Jana pomogla volonterski je Konjički klub Eohippus iz Vinkovca. Projekt „Ploveći na leđima konja“ doprinijet će razvoju djece s posebnim potrebama na način da se djeci jahanjem konja povećava pokretljivost zglobova, smanjuje spazam mišića te povećava socijalizacija i smanjuje izoliranost, čime se u konačnici povećava kvaliteta njihova života.

Program Jana „Voda s porukom” i za budućnost ima vrijedne planove, ideje, ciljeve, a sa željom da pomogne svima onima kojima je pomoć potrebna. Kao i dosad, i u vremenima koja dolaze putem akcije Voda s porukom prikupljat će se virtualne kapljice, realizirat će se donacije, a za to je potrebno uključivanje, nastavak sudjelovanja u ovoj lijepoj priči, jer projekt se nastavlja i potvrđuje da nema nemogućih misija i da su ljudi najveća snaga i vrijednost projekta Jana „Voda s porukom”.

Komentari