Personalizirane jakne i dalje su hit

Personalizirane jakne pravi su hit među trendsetericama. Imena i nadimici utisnuti su straga na jaknama, zakrpe su dodane kao ukrasi, a njihove vlasnice ih ponosno nose. Vlastiti personalizirani dodatak na odjeću, u ovom slučaju na jaknu, učinit će ju posebnom i zabavnom, a ove sezone i pravim modnim trendom.

persnalized jacket 2016 (2)

Iorane

Personalizirane jakne najprije su krenule iz Guccijeve tvornice s pre-fall kolekcijom za 2016. godinu. Njihov kreativni direktor Alessandro Michele izjavio je kako odjeća mora biti odraz osobe koja ju nosi, a nakon što su na reviji za resort kolekciju 2017., održanoj u lipnju u Londonu, predstavili svoju jaknu s aplikacijama u raznim oblicima i bojama, sada su otišli korak dalje. U trgovini u Milanu nude klijentima da sami personaliziraju jaknu koja će prezentirati upravo Guccijevu politiku, osjećaje i osobnost onoga tko će ju nositi.

persnalized jacket 2016 (3)

Gucci

Trend personaliziranja jakni proširio se u modnom svijetu i ubrzo se našao u ponudi poznatih brendova. IoraneRails i Madewell omiljeni su među modnim blogericama i fashionisticama koje su odmah nabavile svoj primjerak. Mnogo je načina i  mogućnosti kako ukrasiti jaknu, a sigurno smo da ćete nakon ovih primjera i sami dobiti ideju kakvu biste sami htjeli. Ako ste dovoljno kreativni sigurno ćete ju pokušati sami izraditi, no ako ipak ne spadate u grupu koja voli biti ‘sam sebi majstor’, uvijek možete naručiti svoj primjerak. U nastavku pogledajte kako poznate dame nose svoje personalizirane jakne.

Foto: Instagram, Iorane

Komentari