Parfem koji će obilježiti proljetne dane

dior2

Nastao kao hommage strasti koju je kreator Christian Dior gajio prema cvijeću, J’adore parfem već je godinama simbol apsolutne, sofisticirane i glamurozne ženstvenosti. Ovaj jedinstveni miris upravo je dobio novi parfemski nastavak – J’adore Injoy, koji doslovno miriše na radost i instantno donosi osjećaj zadovoljstva osobi koja ga nosi. Miris koji će bez imalo sumnje obilježiti proljeće 2017, jer Dior ga najavljuje kao ultimativni izraz nove sezone i izazovnu voćno-cvjetnu kompoziciju slankastih akorda.

HyperFocal: 0

Iza nastanka ovog mirisa stoji Diorov parfumer François Demachy, koji je stvorio originalan parfem s ciljem izazivanja različitih emocija kod žena. U prvom trenutku atraktivan, J’adore In Joy zavodi i iznenađuje svojim neobičnim šarmom i slatkoćom pomiješanom sa slankastom svježinom. Slatko-slani akord Demachyjeva je kreacija, pomalo neočekivana u trenutku kada sol dolazi u kombinaciju s toplom cvjetnom kompozicijom.  Slani akord, inspiriran najfinijim gurmanskim cvijetom soli, u gornjoj kompoziciji ističe kombinaciju bijelog cvijeća koja uključuje arapski jasmin, neroli, tuberozu i ylang-ylang iz Grassea. Akord zrele breskve u bazi parfema daje cijeloj kompoziciji voćni dodir.

dior4

Parfem dolazi u boji ružičastog zlata i u prepoznatljivoj glamuroznoj bočici, a u prodaji postaje dostupan u izdanju od 50ml i 100ml.

Foto: Dior

Komentari