Izradite sami uzbudljive voćne koktele

Tople proljetne i ljetne dane već osjećamo u zraku, a u pripremi su i planovi za vesela dnevna ili večernja druženja. Osvježavajući okusi i mirisi voćnih koktela idealan su način da iznenadite obitelj i prijatelje, te svaki susret učinite novim i nepredvidivim.

sodastream3

Kućni uređaj za gaziranje vode SodaStream, ne samo da vodu iz slavine u trenutku pretvara u svježe gaziranu vodu, nego je idealan i za pripremu uzbudljivih i osvježavajućih koktela. Uz SodaStream voćne sirupe za samo nekoliko minuta možete sami izraditi gazirane okuse po želji, te ih kombinirati međusobno ili uz dodatak voća. Doživljaj zaokružite uz pomoć odgovarajućih čaša, slamki i šeširića i osvježavajući voćni napitak za djecu i odrasle je spreman.

sodastream1

Jeste li znali da SodaStream voćni sirupi i tako pripravljeni bezalkoholni kokteli imaju i do 50 posto manje kalorija i šećera od drugih sirupa? I najvažniji savjet za pripremu svježih voćnih koktela – uz pomoć kućnog SodaStream uređaja gazirajte samo svježu vodu, ne i već pripremljene sokove. Kako točno izgleda priprema napitaka pogledajte ovdje.

sodastream

SodaStream kućni uređaj za gaziranje vode je odnedavno dostupan na hrvatskom tržištu. Uz uređaj dolazi boca napunjena CO2 plinom koja je dovoljna za do 60 boca gazirane vode te PVC boca za gaziranje vode. Voda za gaziranje bi trebala biti što hladnija kako bi se dobio što bolji efekt mjehurića. Nakon gaziranja vodi se dodaju okusi po želji. Na ovaj način se voda koju morate popiti pretvara u vodu koju želite popiti. SodaStream je dostupan putem trgovina Elipso po maloprodajnoj cijeni od 749 kn.

sodastream2

Ukoliko želite uživati u kućnoj gaziranoj vodi i pripremati neponovljive voćne koktele ovog ljeta, Journal.hr i SodaStream jednog čitatelja (ili čitateljicu) nagrađuju upravo ovim proizvodom.
Sve što trebate napraviti je podijeliti s nama vaš najdraži recept za voćni koktel. Osoba koja na adresu info@journal.hr do sutra, 19. svibnja, u podne pošalje najkreativniji recept za voćni koktel zajedno sa svojim podacima (ime, prezime, adresa i kontakt broj) dobiva jedan SodaStream uređaj.

Dobitnica SodaStream uređaja za spravljanje vlastitih koktela je Mira Milisavić iz Zagreba koja će o koja će o nagradi biti obaviještena e-mailom. Čestitamo!

Komentari