Izložbom u Laubi kultni Eli’s Caffe slavi 10 godina

Nik Oroši najpoznatiji je hrvatski barista i vlasnik kultnog Eli’s Caffea kod zagrebačkog Britanca, omiljenog kafića mnogih Zagrepčana. Baš Eli’s Caffe ove godine slavi deset godina postojanja i tim povodom Nik je za sve svoje goste i ljubitelje ovog legendarnog napitka pripremio događaj za pamćenje.

eli's 5

Zagrebačka kuća za ljude i umjetnost – Lauba sutra, 21. studenog, otvorit će svoja vrata svim onima koji žele vidjeti izložbu naziva ‘Vidljivo/Nevidljivo’, postavljenu povodom ovog rođendana. Na izložbi će sa svojim dizajnom šalica za kavu sudjelovati mnogi pripadnici društvenog i kulturnog života, a kojima je Eli’s Caffe često mjesto odmora, druženja ili jednostavno mjesto užitka u ovom napitku.

eli's 1

eli's 2

Kakav dojam ostavlja Nikova kava moći ćete vidjeti u dizajnu i radovima Otta Barića, Feđe Vukića, Ivice Propadala, Đele Hadžiselimovića, Matije Babića, Siniše Šveca, Saše Šekoranje, Mate Jankovića, Petra Barišića, Igora Franića, Željka Kovačića i Toma Gretića.

eli's 13

Cijelo događanje pratit će i Trapan vina (ipak nije sve u kavi!), a za postav izložbe zaslužan je arhitektonski ured Otto Barić & Partner, dok glazbeni gost iznenađenja na scenu nastupa u 21 sat. A što još Nik i njegov Eli’s Caffe spremaju pratite Facebook stranicu.

eli's 8

eli's 11

eli's 10

Foto: Facebook

T.R.

Komentari