Stigla je nova Ivy Park kolekcija i još je bolja

topshop11

U travnju ove godine, Beyoncé se otisnula u modne vode i u suradnji s Topshopom predstavila sportski brend Ivy Park, s prvom kolekcijom od čak 200 komada; sportskih topića, tajica i svih ostalih koji bi vježbanju dali jednu stylish notu. Oduševljenje nije izostalo, a vrlo dobri prodajni rezultati doveli su i do druge kolekcije, one za jesen/zimu 2016./2017., koja je jučer i službeno stigla u prodaju.

topshop

Ovaj brend za sve aktivne žene i u hladnijoj će sezoni biti jednako sveobuhvatan kao što je bio i na proljeće, a osim vrlo jednostavnih i praktičnih komada za vježbanje, u kolekciji se kriju i neki ‘statement’ sportski primjerci, koji se mogu nositi na svakodnevnoj bazi, čak i kada ne vježbate. Crna, bijela, siva, plava i boja vina čine okosnicu korištenog spektra, a na zanimljivosti kolekcija dodatno dobiva upotrebom kamuflažnog printa, koji krasi tajice, kratke hlačice, topove, sweatshirte i genijalne parke.

topshop2

Što je sve Beyoncé ovog puta pripremila za Ivy Park, a pripremila je uistinu mnogo toga, ujedinjujući tehnološki napredne materijale, čiste linije i urbane printeve, saznati možete u nastavku, a kolekciju pobliže istražiti u Topshop ili Zalando web shopu.

topshop3

topshop4

topshop5

topshop6

topshop7

topshop8

topshop9

topshop10

topshop12

topshop13

topshop14

topshop15

Foto: Ivy Park/Topshop

Komentari