Istarska vila smještena u svjetioniku

Priznajemo da je naša dugogodišnja mašta jedno ljeto provesti na svjetioniku, skriveni od javnosti, uz osamu plaža koje pripadaju samo nama i zaglušujuću tišinu prirode. No to je već odlazak u ekstrem, vjerojatno bi trebalo pronaći neki balans između prenapučenih obalnih mjesta i svjetionika na rubu litice okruženog samoćom.

Lighthouse Marlera

Ovaj je svjetionik smješten u blizini Medulina, na istarskom poluotoku. Na idealnoj je udaljenosti od svih naseljenih mjesta, koja svejedno ostaju dovoljno dostupna za nabavku namirnica, odlaska u šetnju rivom ili odlaska do restorana kad poželite izaći iz svoje skrivene oaze. Svjetionik Marlera izgrađen je 1875. i renoviran 2012. godine, a sastoji se od 3 spavaće sobe i 2 kupaonice, okupan suncem na vrhu litice, 25 metara od mora.

marlera2

Okružen je samo prekrasnom prirodom i beskrajnim plavim morem, mjesto na čijoj terasi možete sjediti uz šalicu kave i uživati osluškujući valove kako se razbijaju o litice s galebovima koji lete oko vaših glava, s mirisom soli u zraku dok promatrate ribarske brodice na horizontu i sunce kako se presijava na namreškanoj površini mora.

Lighthouse Marlera

Ako smo vas zaintrigirali ovim opisom, pročitajte više na Myistria.com.

Lighthouse Marlera

Lighthouse Marlera

Lighthouse Marlera

Komentari