Isprobajte nove gastro delicije bistroa Pod zidom

Iznadprosječno topli studeni sve nas je izmamio u šetnju gradom i uživanje u najboljem što nudi zagrebačka gastro scena, svakim danom sve bogatija maštovitim barovima, bistroima s atmosferom toplog doma i mondenim restoranima. Jedan takav je i Pod zidom bistro & wine bar, koji simpatije gostiju nastavlja osvajati i ove jeseni, kada svoj meni popunjava novim, pomno osmišljenim jelima u znaku naših najdražih sezonskih namirnica.

Pod zidom menu

U ugodnoj atmosferi popularnog okupljališta Zagrepčana, od ovog se studenog mogu isprobati nove delicije s menija, čije su zvijezde buča, cvjetača, gljive, kesteni i mnoge druge jesenske namirnice.

Za malu glad, tu su sendviči sa pastramijem, tapas daska i juha od cvjetače s camembertom, glavna jela protežu se u rasponu od lungića u korici od bučinih sjemenki, pilećeg supremea kuhanog u vakuumu i BBQ svinjskih rebra pa sve do rižota od muškatne buće, kestena i crnih truba, a za zasladiti dan kao naručeni dolaze tekući čokoladni kolač i tiramisu od kestena. Dodate li tome čašu vrhunskog hrvatskog vina, očekuje vas gastro provod za pamćenje!

Pod zidom menu4

Pod zidom menu7

Pod zidom menu2

Pod zidom menu12

Pod zidom menu10

Pod zidom menu13

Pod zidom menu14

Pod zidom8

Pod zidom menu9

Pod zidom menu6

Foto: Pod zidom bistro & wine bar

Komentari