Četiri DIY projekta kojima se možete posvetiti ovog vikenda

cover

Journal vam u suradnji s prvom domaćom DIY zajednicom Iskonstrukcije donosi pregled odličnih prijedloga kojima se možete posvetiti već ovog vikenda! Vizija Iskonstrukcija je jednostavna – na jednom mjestu okupiti sve zaljubljenike u DIY, koji će s javnosti podijeliti svoje savjete i vodiče za izradu praktičnih ili dekorativnih predmeta.

U samo tri mjeseca stranica je obogaćena za više od 400 tutorijala u kategorijama Tehnologija, Djeca, Idem Van, Ostajem doma i Kuhanje. Zato je bilo jako teško odabrati top četiri za produktivan i kreativan vikend pred nama – otkrijte ih u nastavku:

01-iskonstrukcije-uradi-sam-luster-allison-patrick

Dizajnerski izgled poznatih Allison Patrick lustera lako se postiže uz malo truda i svega 20-ak kuna financijskog „uloga“. Upute za izradu nalaze se ovdje.

02-iskonstrukcije-minijaturni-vrt-u-žarulji

Imate li preciznu ruku i malo strpljenja, okušajte se u izradi minijaturnog vrta u – recikliranoj žarulji. Koje biljke u njoj uspijevaju i kako ih posaditi kroz usko grlo žarulje? Detalje znaju Iskonstrukcije.

03-iskonstrukcije-svjetleći-znak-lightbox

Jedan od najvećih hitova u dizajnu interijera trenutno su light boxovi tj. svjetleće kutije s motivacijskim porukama ili šaljivim natpisima. Izgledaju divno u svakoj prostoriji, a ako se odlučite na DIY rješenje sami ćete odabrati tekst, boju i finalni izgled svjetlećeg dispaya. Saznajte kako do svojeg light boxa ovdje.

04-iskonstrukcije-stalak-za-začine-kuhinja-diy

Stanite na kraj prosipanju i otežanom doziranju začina, a pritom uljepšajte kuhinju malim i praktičnim life hackom. Pogledajte kako izraditi ovaj stalak za začine klikom na link.

Komentari