Nova domaća online zajednica za sve ljubitelje DIY uradaka

Danas su s radom krenule Iskonstrukcije, domaća online zajednica kojoj je cilj okupiti ljubitelje DIY-a (do-it-yourself tj. napravi sam), hobiste, samouke majstore, blogere i profesionalce koji svoje upute i praktične savjete rado dijele s ostalima.

Iskonstrukcije_polica

Stranica trenutno djeluje u pet kategorija: tehnologija, djeca, idem van (moda, sport, zdravlje, vrt…), ostajem doma (namještaj, dekori itd.) i kuhanje. Među prvim unesenim korak-po-korak uputama već se nalazi niz fantastičnih i jednostavnih dekoracija za nadolazeće blagdane kao što su nevidljiva polica, detaljan opis načina izrade vertikalnog vrta ili LED rasvjete u ormaru.

Iskonstrukcije_bor od filca

Na Iskonstrukcije su dobrodošli svi koji vole dijeliti ili upijati kreativne ideje i znanje. Sudeći po anketi koju je osnivač Iskon proveo ususret lansiranju, takvih ima zaista mnogo. Čak 96% Hrvata i Hrvatica okušalo se u nekom ‘Napravi sam’ projektu, a kao najčešći razlog odluke na DIY spominju uživanje u rezultatima samostalnog rada. Kako bi ih dodatno potaknuli na podjelu znanja i ideja, u Iskonstrukcijama za svoje čitatelje i registrirane članove spremaju niz iznenađenja, od redovitih mjesečnih tematskih natječaja, gostiju – urednika, posebnih izdanja i nagradnih igara.

Iskonstrukcije_bozicna zvijezda

Kao prva ovako sveobuhvatna DIY zajednica u Hrvatskoj, Iskonstrukcije imaju velik potencijal prerasti u domaću online enciklopediju praktičnih i kreativnih ideja. “Online zajednica je tek početak Iskonstrukcija. U 2016. godini one će zaživjeti i offline, dok nas na proljeće očekuje i TV kanal s video instrukcijama iz zastupljenih kategorija”, poručuju iz Iskonstrukcija.

Komentari