Isabella Rakonić i Viktor Drago za City Center one

CCone_SS2017_Viktor_Isabella

Snimanje modne kampanje je kompleksno, raznovrsno, zabavno i zahtjevno, a u to se možete uvjeriti i sami: City Center one prvi je domaći shopping centar koji vam omogućuje da proces nastanka modne kampanje doživite kroz virtualnu stvarnost – svratite u svoj City te uz pomoć VR naočala ‘uđite na set’ na kojem je nastala modna priča pod nazivom Hello Fashion, sve do 24. ožujka. Pogledajte kako su četiri poznata imena – Viktor Drago, Isabella Rakonić, Robert Sever i Petra Kurtela – svoje modne ideje pretočili u stylinge koji će vladati našim ulicama ovoga proljeća i ljeta.

Isabella Rakonić

Isabella Rakonić

Viktor Drago

Viktor Drago

Viktor Drago iza sebe ima uspješnu karijeru ispred fotoaparata te još uspješniju u ulozi modnog producenta. Kaže kako njegovoj prirodi više odgovara druga uloga, jer on donosi odluke i stvara odabire. Shopping voli, ali ne u klasičnom smislu riječi. Kupuje sistematski i organizirano, posebice zbog toga jer manje-više poznaje ponudu i stil odjeće koje nude trgovine te ciljano zna što mu u kojem trenutku treba.

Styling Viktora Drage

Styling Viktora Drage

Svoj ključni outfit koji je prikazao u kampanji City Centera one i koji će mnogima postati glavni izvor inspiracije gradi oko ključnog komada odjeće koji sadrži dva hot trenda – resice i cvijeće. Kako postići ovaj look sa stilističkim potpisom Viktora Drage, pogledajte u galeriji:

Više od 100.000 followera na Instagramu kod nas nema mnogo njih. Ona ima, i taj broj raste iz dana u dan. Isabella Rakonić je mlada, zgodna, simpatična i ima odličan ‘nos’ za trendove i modu. Svoj stil u kojega su se mnogi odavno zaljubili dijeli na blogu i društvenim mrežama, a za City  Center one je složila naoko jednostavnu, a zapravo vrlo efektnu kombinaciju u kojoj dominira mala žuta haljina.

Styling Isabelle Rakonić

Styling Isabelle Rakonić

Kombinacija je upotpunjena zanimljivim balerinkama i vječnom crnom torbicom. Iako kaže da društvene mreže ostavljaju puno sadržajno zanimljiviji i ispunjeniji dojam o njenoj svakodnevnici nego što ona zapravo jest, mi smo uvjereni da je svakodnevica jedne modne blogerice itekako uzbudljiva. Kako postići njen styling, pogledajte u galeriji:

City Center one bio je inspiracija stilistima koji su radili na Hello Fashion kampanji, a njihovi outfiti bit će inspiracija mnogima za nadolazeće tople dane.


Komentari