‘It’ djevojke voljet će novu kolekciju Isabel Marant

marant-rs17-1968

Jedan od modno uzbudljivijih dana bio je onaj jučerašnji, gdje su u sklopu Tjedna mode u Parizu svoje najnovije kolekcije, za proljeće 2017., predstavila zvučna dizajnerska imena s poduljim listama obožavateljica diljem svijeta. Uz kuću Chloé i Balmain, a nastavno na dulji raspored koji su kroz dana činili i Paco Rabanne, Barbara Bui i Rick Owens, tu je bila i Isabel Marant.

marant-rs17-2419

Dizajnerica koja je davnih dana apsolvirala garderobu ultimativne cool francuske djevojke, predstavila je kolekciju koju je i sama opisala kao svakodnevnu ženstvenost, a umjesto referenci koje su u prijašnjim sezonama inspirirale njene kolekcije, poput putovanja ili nekih ikoničnih ličnosti, ovog puta Marant se direktno, i bez previše filozofije, obratila modernoj ženi u pokretu, koja je zbog posla često uniformirana, voli praktične i nosive komade, ali i dalje računa na neku zanimljivost u dizajnu.

marant-rs17-1948

Na pisti su se miješali sportski i elementi boho stila, a sve je spojeno u kolekciju atraktivnih bluza, blejzera košulja, topova, hlača i kombinezona – zapravo svakodnevnih komada kojima su novi život dali mali, ali bitni zahvati u dizajnu. Upravo će ovi komadi svaku ‘it’ djevojku u novoj sezoni nositi od jutra do večeri i pobrinuti se da se u njima odlično zabavlja.

marant-rs17-2375

marant-rs17-2325

marant-rs17-2261

marant-rs17-2095

marant-rs17-2037

marant-rs17-2000

Foto: IMaxTree

Komentari