Iris Androšević Pinjuh za U.S. Polo

iris za polo (1)

Poznati svjetski brend U.S. Polo Assn. utemeljen je na polo sportu, a u svojoj kolekciji proljeće/ljeto 2016. donosi energiju proljeća i toplinu ljeta. Kolekciju karakterizira paleta blagih tonova cvijeća i svježine proljeća te harmonije mora pomiješana sa standardnom postavom boja karakterističnih za polo sport.

Modeli ovog brenda udobni su i odišu sportskom elegancijom te kao takvi idealni za žene i muškarce koji imaju ubrzani dnevni tempo života. Jedna od njih svakako je i Iris Androšević Pinjuh koja svoje obveze svaki dan usklađuje sa svoja tri vesela sina. Polo majice u bojama, polo haljina, cropped traper i espadrile, samo su neki od modela iz nove kolekcije koji će olakšati ljetne odjevne kombinacije svim mamama.

iris za polo (2)

Upravo zato brend U.S. Polo Assn. odabrao je Iris za svoj novi editorial koji potpisuje Rajna Raguž, a kao idealna pozadina poslužio je poznati zagrebački Golf & Country Club. Mornarski plava, crvena i bijela, prepoznatljive boje U.S. Polo Assn, udružene su s osvježavajućom nebeski plavom, Oxford plavom, žutom, te nijansama od mente, pink, tirkizne, aqua do ružičasto žute. Traper i pamučne haljine najatraktivniji su komadi u ženskoj kolekciji, a pletene tkanine i veste pravi su izbor za svježe ljetne večeri. Sve lookove upotpunjava diskretan dnevi make-up za koji su korišteni Matis Paris za pripremu kože, Glo minerals i Beauity Blender spužvice za savršeno nanošenje.

Dječja kolekcija proljeće/ljeto donosi slobodu kretanja i udobnost, a u kolekciji za dječake, udobne šarene majice ukrašene su printom konjića, dolaze s printom na prugice – sve u kombinaciji s bermudama ili laganim hlačama. Jarke boje svaki dječji styling čine još zanimljivijim, osobito kada se nose zajedno, te odlično izgledaju u svakoj prilici.  Pogledajte editorial!

iris za polo (3)

iris za polo (4)

iris za polo (5)

iris za polo (6)

iris za polo (7)

iris za polo (8)

iris za polo (9)

iris za polo (10)

iris za polo (11)

iris za polo (12)

iris za polo (13)

iris za polo (14)

iris za polo (15)

Foto: Rajna Raguž
Make-up: Maja Bokun za Bahlen Beauty
Kosa: Anamarija Uroić za Raptur hair&beauty
Styling: U.S. Polo Assn. (Tilps komunikacije)
Prodajno mjesto: Arena Centar Zagreb
Posebno hvala Golf & Country Clubu

Komentari