Japanke koje obožava Gisele Bündchen

Ipanema je jedan od najznačajnijih brendova Grendene. Iako je relativno mladi brend, napravio je pravu revoluciju u domeni ljetne obuće na tržištu. Lansirale su ga poznata brazilska manekenka Gisele Bündchen i pjevačica Shakira.

Ipanema-ljetna-obuća-inspirirana-brazilskim-plažama-(4)

Ipanema je brend koji je zaljubljen u ritam koji pokreće svijet. Ipanemu, inspiriranu životom brazilskih ulica i plaža, pokreću jedinstveni i jednostavni detalji svakodnevnice. Iako joj je plaža temelj i najveće nadahnuće, Ipanema je pravi kozmopolit. Svaki je proizvod nova sezona. U svakoj novoj kolekciji Ipanema ostaje vjerna sebi i svojoj filozofiji – uvijek nova, uvijek Ipanema.

Ipanema-ljetna-obuća-inspirirana-brazilskim-plažama-(6)

U koraku s najnovijim modnim trendovima, kompanija Grendene svake godine lansira više od 100 različitih modela. Svi modeli simboliziraju ljepotu, jedinstvenost i različitost brazilskih žena.

Ipanema-ljetna-obuća-inspirirana-brazilskim-plažama-(5)

Kako njen slogan glasi uvijek nova, uvijek Ipanema, Ipanema svake godine ima proizvode i linije koji su potpuno drugačiji. Linija Ipanema Unique postala je omiljena među tinejdžerima i kolekcionarima ovog brenda.

Ipanema-ljetna-obuća-inspirirana-brazilskim-plažama-(2)

Ipanema je ekološki osviješten brend i njezina ukupna proizvodnja zasniva se na materijalu kojeg je moguće 100% reciklirati, a 30% od njega je već reciklirano. Na taj način, Ipanema brine o održivosti prirode.

Komentari