Instagram napokon dozvoljava korištenje nekoliko profila istovremeno

instagram1

Tvorci Instagrama još su prije nekoliko tjedana najavili da polako uvode mogućnost korištenja nekoliko profila istovremeno, kao eksperiment među američkim Android korisnicima, uz najavu da će opcija biti ubrzo dostupna svima. I napokon je došao taj dan! Možda neće svi dijeliti uzbuđenje oko ove vijesti, ali oni koji rade kao community menadžeri, vode poslovni profil svog ili tuđeg brenda, bit će itekako zadovoljni da sad mogu brzinski objavljivati fotografije bez straha da će službena Instagram objava završiti na privatnom profilu. I obrnuto.

instagram2

Instagram je vijest službeno objavio sinoć, a promjena dolazi s verzijom 7.15 koja je već dostupna na App Storeu ili Google Marketu (ako ste updateali profil čim je nova verzija stigla, 2. veljače, možda nećete vidjeti mogućnost promjene profila, ali taj problem riješite brisanjem aplikacije i ponovnim instaliranjem). Kad skinete najnoviju verziju, kliknite na Postavke profila i na samom dnu vidjet ćete opciju ‘Add account’ – upišite podatke tog računa te s lakoćom izmjenjujte profile, maksimalno njih pet, klikom na ime profila nakon čega će vam se izlistati svi drugi profila koje ste upisali.

Odjaviti se možete samo s jednog ili sa svih profila istovremeno. Pazite samo na obavijesti koje će vam sad stizati sa svih prijavljenih profila, ali to možete u postavkama bez problema regulirati za svaki odvojeni profil.

Foto: Instagram

Komentari