Sve samo ne tipični Instagram ‘celeb’ profili

Prateći razne domaće i strane profile ‘celebova’, blogera, umjetnika, pop zvijezda i fashionistica na Instagramu često se nađemo u svijetu savršenih fotografija, zabilježenih magičnih momenata i opće idile.

Iako je dobro sanjariti i uživati u takvim, divnim prizorima, postoje i profili zvijezda koji su više ljudski, komični, siroviji, čak i kada se radi o profilu koji izgleda kao da je kuriran. Neki su stvarno urnebesni pa tako spoznajemo i neku drugu stranu slavih osoba, onu na koju možda nikada ne bismo pomislili da ju imaju. Posebno ako ih promatramo kroz prizmu njihovih ostvarenja kako smo neke od njih (barem smo tako mislili) trajno percipirali kao ozbiljne dramske glumce i glumice, uvijek prekrasno dotjerane manekenke i sl. Donosimo neke od njih koje vrijedi pratiti, ako ništa, barem zbog doze humora koju donose.

Glumac Colin Hanks, poznat po dramskim ozbiljnim ulogama, a posebno nas se dojmio u seriji Fargo, vodi svoj profil na jednostavan način – što mu je osobno, a i profesionalno bitno, on fotografira i objavljuje, a najčešća tema mu je – glazba. Često i sam sudjeluje u komentiranju ispod fotografije s prilično duhovitim dosjetkama. Ne smijemo zaboraviti spomenuti njegove ‘posebne’ čestitke ocu Tomu Hanksu za Dan očeva.

Holivudsku glumicu Goldie Hawn često smo gledali u urnebesnim komedijama, a Instagram profil nije nimalo manje veseo i duhovit. Posebno osmijeh mame fotografije nje i Kurta Russela u opuštenim i zabavnim trenucima. Ovaj dugovječni par se stvarno zna zabavljati.

@helenachristensen

@helenachristensen

Jedna od supermodela 90-ih, Dankinja Helena Christensen, ima profil koji odiše elegancijom i umjetničkom notom, bilo da se radi o njezinim fotografijama ili onima na kojima je pozirala. Tako i svakodnevne trenutke čini malim djelima umjetnosti.

@helenachristensen

@helenachristensen

Glumica Reese Witherspoon, prava američka djevojka iz susjedstva, svoj ležeran i optimističan stav prema tipičnom američkom načinu života preslikava i na svoj Instagram profil. Jedan jako sunčan, optimističan, veseo i pravi ‘howdy!’ teksaški Instagram profil.

Blake Lively američka je zvijezda koja svojim ‘down-to-earth’ stavom oduševljava sve svoje pratitelje na ovoj društvenoj mreži. Posebno su dragocjeni trenuci i fotografije na kojima čestita razne prigode svome suprugu, također slavnom holivudskom glumcu Ryanu Reynoldsu, na jedan zabavan i pomalo sarkastičan način.

Britanski komičar Ricky Gervais sve ljubitelje svoje serije ‘Office’ i svojih stand up-ova oduševljava i svojim Instagram profilom, no ono što je posve fascinantno jest da toliko bilježi život svog mačka da bi on slobodno sam mogao imati svoj Instagram profil. Vjerujemo da obožavatelja ima.

Glumica Drew Barrymore stvarno zna uživati u životu, prirodi, malim guštima kao što su hrana i piće te svojoj djeci… Njezine Instagram slike prenose tu sreću života na jedan neposredan i jednostavan način. S kojim se i obični ljudi mogu poistovjetiti.

Komičar Jimmy Fallon zabavan je i duhovit voditelj jednog od najpopularnijih TV showova – The Tonight Showa, a Instagram profil pun mu je privatnih i poslovnih humorističnih momenata, kao i onih ‘iza kamere’.

Posebno voli rekostruirati scene iz kultnih serija iz 80-ih i 90-ih i svoje goste na par minuta vratiti u prošlost odglumeći s njima dio poznatog skeča.

Foto: Instagram

Komentari