Ophelie Guillermand – francuski model koju rado pratimo na Instagramu

ophelie17

Želite li biti uspješan i prepoznatljiv model, trebali biste voditi i podjednako uspješan i sadržajan profil na Instagramu. Kao što su jednom prilikom izjavile osnivačice urnebesnog i satiričnog Instagram računa Shit Model Management, upravo je ova društvena mreža danas ogroman izvor frustracije za modele, jer osim što izgledom moraju odgovarati kriterijima agencija i casting direktora, one također moraju imati pedantno vođene Instagram profile s određenim brojem followera i određenim brojem likeova, kako bi zadovoljile nametnute norme. Upravo zbog toga, čini se kako danas baš sve modele možemo susresti na Instagramu, a one koje su vrlo popularne i omiljene, uz Instagram slavu također uživaju i mnoge nove poslovne angažmane.

ophelie10

Vjerojatno i sami na Instagramu među osobama koje pratite imate nekolicinu aktualnih modela i top modela, što može biti odlična prilika za ući nakratko u njihov svijet i shvatiti kako im izgleda radna svakodnevica, a kako to izgleda kada jednostavno – uživaju u životu. Na ovoj društvenoj mreži susrest ćete neka zbilja zanimljiva lica, a nama je pažnju privukao profil francuskog modela Ophelie Guillermand, koju je posao u modnoj industriji doveo na listu Top 50 modela svijeta po izboru renomirane web stranice models.com.

ophelie3

Ophelie je ‘otkrivena’ sa 17 godina, a 2013. krenuo je njen nagli uzlet pod svjetlima reflektora. Modnu je zajednicu osvojila svojim svježim izgledom, obrvama i izraženim jagodicama, a utjelovljujući francusku eleganciju i minimalističku ljepotu, vrlo je brzo postala omiljena u ateljeima brendova Jil Sander, Celine, Balenciaga, Calvin Klein i Chloe.

ophelie2

Vole ju i mnoge druge modne kuće, za koje je prehodala metre i metre po modnim pistama. Tu su se u kratkih nekoliko godina našle i naslovnice magazina, poput talijanskog Voguea, editorijali, kampanje (Ophelie je ‘osvojila’ onu prestižnu Pradinu) te razna druga snimanja, dok je u posljednje vrijeme stalni postav modela unosnih H&M lookbookova i kampanja.

ophelie4

Njen Instagram profil nije tipičan, utoliko što Ophelie Guillermand obožava putovanja i čini se kako je cijeli svijet njen dom. Svaki slobodan trenutak karizmatična brineta iskorištava za bijeg u lijepe ili čak ljepše krajeve od onih u kojima uobičajeno boravi, a njene nas fotografije vode posvuda.

ophelie12

Ophelie je trenutno na europskoj turneji, ljetuje na Formenteri, a već je obišla Barcelonu, Berlin, Beč, Stockholm i Ibizu. New York, Milano i Pariz, njene su takoreći stalne adrese kada je u pitanju posao, no kada nije, ovaj top model voli pobjeći u mnogo ljepše krajeve; na Mallorcu, Barbados, u Miami, na Mykonos i Maldive. Sve njene doživljaje s putovanja, pratiti možete na Instagram profilu @ophelieguillermand.

ophelie8

ophelie11

ophelie7

ophelie5

ophelie9

ophelie6

ophelie

ophelie16

ophelie14

ophelie15

Foto: Ophelie Guillermand Instagram

Komentari