Volimo Instagram profil ove Viktorijine anđelice

josephine6

Prije samo dvije godine, u redovima Victoria’s Secreta događale su se velike promjene, a nakon što su se svojih anđeoskih krila odrekle Doutzen Kroes, Lindsay Ellingson i Karlie Kloss, menadžment brenda bio je primoran regrutirati neke sasvim nove anđelice koje će ‘braniti boje’ ovog svjetski poznatog brenda donjeg rublja.

josephine19

Potraga je i službeno završena 2015. godine, kada se anđeoskom postavu pridružilo čak 10 novih djevojaka. Jedna od njih bila je i Josephine Skriver, danski model koja je od 2013. šetala pistom modnog showa Victoria’s Secreta, a počela je kao članica VS-ove PINK divizije. Još prije toga, za nju su se otvorila sva vrata modnoga svijeta; revije koje je prehodala teško je i nabrojati, no službeni podaci govore o preko njih tristo. Kao i za mnoge druge modele, zlatna karta za Josephine je bila pojavljivanje na Pradinoj pisti u ulozi ekskluzivnog lica, nakon čega su se angažmani nastavili nizati velikim intenzitetom.

josephine7

Josephine Skriver primijetiti ste mogli i kao lice mnogih kampanja; za svoje vizuale od 2011. godine je biraju H&M, Dior, Gucci, Tommy Hilfiger, Michael Kors, Balmain, MAC, YSL, Tom Ford i brojni drugi brendovi. No, tek nakon što je nastavila stopama prijašnjih Victoria’s Secret modela, dočekala ju je svjetska popularnost. Danas je rado viđeno lice na mnogim modnim zabavama i gala večerama, stoji uz bok i mnogo starijim anđelicama poput Adriane Lime, Alessandre Ambrosio i Candice Swanepoel, a na Instagramu broji impresivnu publiku s više od 2 milijuna followera.

josephine20

Očekivano, svakodnevno nas animira svojim fotografijama. Ponekad su to isječci sa snimanja novih Victoria’s Secret kataloga i kampanja, a ponekad vizualni doživljaji njenih putovanja, koja ju vode po cijelom svijetu. Ovo je ljeto provela u rodnom Kopenhagenu, skočila do Pariza gdje je odradila snimanje za VS, a odmor za dušu provela na ove godine ionako popularnom Santoriniju. Profil ovog uspješnog i cool modela pratiti možete ovdje.

josephine13

josephine8

josephine4

josephine9

josephine10

josephine11

josephine18

josephine14

josephine15

josephine21

josephine2

josephine3

josephine5

josephine16

josephine17

josephine

josephine12

Foto: Instagram (@josephineskriver)

Komentari