Ima samo dvije godine, a već je trendseter

joaquinvenegas14

Jedna mama sjetila se super načina da na kreativan način predstavi malu online trgovinu dječjom odjećom. Kao modela uzela je svog preslatkog dvogodišnjeg sina te napravila njegov vlastiti Instagram profil na kojem dječak redovito nosi samo komade trenutno u prodaji u maminom shopu.

joaquinvenegas10

joaquinvenegas7

Joaquin Venegas ima samo dvije godine, a veće je mali trendseter. Zahvaljujući mami, grafičkoj dizajnerici Monici Vasquez, svi su njegovi outfiti isplanirani besprijekorno, a i ona sama mu se često na fotografijama pridruži u identičnim kombinacijama. Iako smo možda više navikli vidjeti djevojčice u igri s modom, mali model savršeno se snalazi u svojoj ulozi. Pogotovo kad u fotku u igri uskoči i obiteljski pas. Monica na svom blogu piše kako joj je bilo teško pronaći komade koji bi izrazili Joaquinovu osobnost te je zato odlučila pokrenuti shop sa svim brendovima koje je uspjela otkriti tražeći savršen outfit za svog sina.

joaquinvenegas5

joaquinvenegas6

Svi cool dječji brendovi našli su svoje mjesto u Joaquinovim kombinacijama, mini adidas Originals uparuje se tu s kombinezonima, mokasinke s bomber jaknama, smjela upotreba najrazličitijeg printa i svaki detalj na svom mjestu… Joaquin preslatko pozira, kao mali profesionalac i nema sumnje da će biti itekako modno osviješten kad poraste. Možete ga pratiti pod imenom @the_milk_house.

joaquinvenegas3

joaquinvenegas19

joaquinvenegas18

joaquinvenegas17

joaquinvenegas9

joaquinvenegas8

joaquinvenegas15

joaquinvenegas2

joaquinvenegas12

joaquinvenegas13

joaquinvenegas11

joaquinvenegas4

joaquinvenegas1

joaquinvenegas16

 

Foto: @the_milk_house

Komentari