Opuštene kombinacije za vikend pred nama

@vanjaam

@vanjaam

Najbolje odjevne kombinacije događaju se bez previše razmišljanja, a vikend je uvijek dobro vrijeme da one budu još opuštenije i zanimljivije. Neki od najboljih komada koji vam mogu poslužiti u tim opuštenim danima svakako su sljedeći – sweatshirt, traperice, majice s kapuljačom, ali i ležerne suknje. Kombinirajući ih u zanimljivim slojevima, možete složiti odličnu kombinaciju za odlazak u grad i to bez previše truda.

@trineswardrobe

@trineswardrobe

Tako primjerice upečatljivu majicu s kapuljačom odjenite uz svoje omiljene tenisice, a kako biste svemu dali zanimljivi twist, kombinirajte suknju midi dužine. Dobre traperice uvijek su najudobniji izbor, a ako želite stvari ostaviti jednostavnima, uz njih nosite sportski sweatshirt. Za malu promjenu u cijelo stylingu navucite loaferice u kojima ćete se osjećati ugodno i chic. Ako volite nešto profinjeniji izgled, kratka mini suknja na čizme do gležnja može izgledati jako opušteno uz jednostavnu majicu na pruge, a u ovoj kombinaciji možete i na neku finiju prigodu tog dana.

Za sam kraj, ne možete pogriješiti s bijeli T-shirtom, cropped jeansom i bijelim tenisicama – izdvojili smo nekoliko kombinacija s Instagrama kao ideje za nadolazeći vikend!

@thomsenmichaela

@thomsenmichaela

@pandorasykes

@pandorasykes

@chiaracapitani

@chiaracapitani

@natalieoffduty

@natalieoffduty

@soniafrancex

@soniafrancex

@camillecharriere

@camillecharriere

Komentari