Citati o odnosima pretvoreni u deserte

eatyourheartout7

Kažu da ljubav ide kroz želudac, a svima nam je itekako poznato da prekid veze često probavljamo uz neograničene količine slatkog. Stoga ni ne iznenađuje odluka njujorške umjetnice Isabelle Giancarlo da svoje emocije izrazi upravo kroz kolače, naime kako sama kaže pečenje kolača slično je prekidu jednog odnosa jer oboje zahtijevaju vrijeme, strpljenje i ponekad malo nereda.

eatyourheartout3

U proces nastajanja slastica ubacila je moćne citate koji pogađaju u srž, poput ‘I Don’t Think I Actually Loved You’, ‘I Wish I Met You In a Year’, ‘Can’t Say We Didn’t Try’ itd. Tako citate vidimo u tijestu ili na već gotovom kolaču, a Isabelle ih zatim objavljuje na Instagramu pod imenom @eatyrheartsout čiji broj followera rapidno raste.

eatyourheartout2

Nekad su to male istine koje smo možda znali za vrijeme odnosa, ali tek ih nakon prekida u potpunosti osjećamo i verbaliziramo. Ili shvaćanja koja osvijestimo tek kad smo na to u potpunosti spremni, no u svakom slučaju mnogi će se u profilu prepoznati, a možda i inspirirati da proces prekida dovrše kroz ovaj meditativan zadatak. Gorke riječi tako se pretvaraju u nešto slatko – metafora koju je lako prihvatiti.

eatyourheartout1

S obzirom na tematiku, umjetnica trenutno radi na projektu za očekivani Muzej prekinutih veza koji se uskoro otvara u Los Angeles. Njen rad možete pratiti i na stranici Isabellagiancarlo.com te čak ponuditi i svoj citat vezan uz odnos koji možda osvane na fotografijama.

eatyourheartout9

eatyourheartout6

eatyourheartout8

Foto: @eatyrheartsout

Komentari