Insta stil: Taylor Hill i Romee Strijd

Kada je Victoria’s Secret prošle godine objavio da svoje anđeoske redove pojačava s deset novih imena, u središte medijske pozornosti došle su mnoge, široj javnosti čak i manje poznate djevojke, koje su u modnim krugovima i na društvenim mrežima u međuvremenu izgradile veliku popularnost. Dvije od njih su Amerikanka Taylor Hill i Nizozemka Romee Strijd, danas već vrlo dobro poznata lica Victoria’s Secreta i djevojke koje na Instagramu imaju cijelu vojsku sljedbenika.

I Taylor i Romee trenutno proživljavaju procvat svoje manekenske karijere, a osim što se redovito pojavljuju na modnim pistama i nose revije za poznate dizajnere, brendovi upravo njih biraju za zaštitna lica svojih reklamnih kampanja. Nije teško ni zaključiti zašto jer ne samo da su mlade i zgodne, već su i vladarice društvenih mreža: Taylor na svojim objavama na Instagramu zabavlja gotovo 4 milijuna ljudi, dok Romee broji 1,7 milijuna followera.

Na svojim profilima iz dana u dan objavljuju fotografije iz privatnog života, a na mnogima bilježe trenutke zajedničkih druženja pa je jasno kako je upravo Victoria’s Secret zaslužan što su postale najbolje prijateljice. Djevojke ne propuštaju priliku pokazati nam i kakav modni stil njeguju kada nisu na crvenom tepihu, a svojim cool dnevnim lookovima odlična su inspiracija za mnoge mlade djevojke.

Njihov stil tipično je manekenski; Taylor i Romee kombinacije grade na bazičnim komadima koji su dio svake ženske garderobe, a cijeli dojam zaokružuju trendi modnim dodacima te se nameću kao prave ‘it’ djevojke čije lookove svi prate i vole.

Foto: Instagram

Komentari