Insta stil: Sandra Čuljak

Insta stil: Sandra Čuljak

Da su Hrvatice modno osviještene i odlično odjevene žene, iz dana u dan uvjeravamo se na Instagramu, društvenoj mreži koja je kod nas zaživjela podjednako kao i u svijetu i postala odlična platforma za prezentiranje fotografija, svih onih stvari koje nam na dnevnoj bazi život čine ljepšim, ali i vlastitog stila. U ovom slučaju fotografija doista može ispričati mnogo riječi, a nakon što smo ugostile mnoge stylish djevojke i žene s ovih prostora, naša Insta stil rubrika dobila je još jednu gošću: Sandru Čuljak koju na Instagramu možete pronaći pod nadimkom @amiepetite.

Insta stil: Sandra Čuljak 4

Sandra živi u Zagrebu, čije se vizure učestalo susreću na njenom profilu. Kada nije na gradskim ulicama, svojoj publici od gotovo 7.000 ljudi fotografijama otkriva nova cool mjesta u gradu, a u ovaj lifestyle kutak koji čine i vizuali s inozemnih putovanja, vješto se ušulja i pokoja odjevna kombinacija, koja pokazuje kako @amipetite zapravo njeguje jedan vrlo ženstven modni stil, ponekad trendi karaktera, a ponekad vrlo klasičan i bezvremenski.

Insta stil: Sandra Čuljak 6

Cipele u dva tona, choker ogrlice i adidas tenisice, neke su od njenih aktualnih modnih investicija koje trenutno uživaju veliku popularnost, a tu su i modni klasici poput svijetlog jeansa, kaputa u boji devine dlake i bijele košulje. Njen profil možete pratiti ovdje, a koje je još kombinacije pokazala na Instagramu donosimo u nastavku.

Insta stil: Sandra Čuljak 10

Insta stil: Sandra Čuljak 9

Insta stil: Sandra Čuljak 8

Insta stil: Sandra Čuljak 7

Insta stil: Sandra Čuljak 3

Insta stil: Sandra Čuljak 2

Insta stil: Sandra Čuljak 11

Foto: Instagram

Komentari