Insta stil: Mary Seng

Osim kao modnu blogericu, publika ju danas itekako dobro poznaje i kao strastvenu instagramericu. Mary Seng zanimljiva je plavuša koja stoji iza Instagram profila Happily Grey, čije ime možda najbolje otkriva kakav stil njeguje ova popularna američka blogerica.

S pratiteljskom publikom koja trenutno broji gotovo 500.000 followera, Mary Seng redovito dijeli sve što ju inspirira, a u originalnom sadržaju, koji uvelike čine njena mnogobrojna putovanja, nađe se mjesta i za modu. Happily Grey adresa je na kojoj Mary također objavljuje fotografije svojih stylinga, koji su naša svakodnevna inspiracija za ležerno odijevanje sa stilom.

Kao što i sama kaže, modni izričaj joj je neplaniran i uglavnom ovisi o njenom raspoloženju, no zajednička karakteristika njenih odjevnih kombinacija definitivno je izostanak živih boja, što naglasak uglavnom stavlja na krojeve i teksture biranih komada. Slojevitost u odijevanju te igre klasičnih i trendi komada, specijalnost su Mary Seng, koja uvijek iznova zna kako izgledati svježe i nadahnjujuće.

happily grey7

happily grey

happily grey5

happily grey8

happily grey3

happily grey6

Foto: Instagram

Komentari