Insta stil: Lutkarka

lutkarka15

Instagram, taj napresušan izvor otkrića nekih novih i zanimljivih pojedinaca, nedavno je na naše ‘news feedove’ doveo i Lutkarku, poznatu blogericu iz BiH, koja na svom blogu Young Sophisticates već nekoliko godina okuplja modnu publiku. No, njeni postovi nisu samo modne, već i beauty i lifestyle tematike, a sva područja zanimanja i djelovanja Midhete Agić satkana su u malom na njenom Instagram profilu, na kojem danas broji čak 11 tisuća followera.

lutkarka14

‘A little Nordic minimalist’, ime je ovog malog modnog raja, koji je san svake minimalistice, ali i inspiracija za djevojke i žene koje pri odijevanju njeguju pročišćenu estetiku. Lutkarka, odnosno Midheta, regionalni je odgovor na skandinavski stil i dokaz da za odjevne kombinacije za kojima će se okretati glave nisu potrebni veliki budžeti.

lutkarka5

Birajući najbolje od high street brendova, ostaje vjerna svom imidžu, koji je lišen boja i suvišnih detalja, no tu se redovito pojavi neki mali pomak u vidu šešira ili baletnih papučica, koji svakom looku daje dozu šarma. Modne i ine avanture Lutkarke, pratite na njenom Instagram profilu, a u nastavku pogledajte neke od njenih najboljih stylinga.

lutkarka10

lutkarka9

lutkarka8

lutkarka3

lutkarka13

lutkarka6

lutkarka7

lutkarka

lutkarka4

lutkarka2

lutkarka11

lutkarka12

Foto: Instagram

Komentari