Insta stil: Julija Nydal

Julija Nydal12

Osim mnogih inozemnih zvijezda s Instagrama, koje se često nađu u našoj rubrici Insta stil, volimo i kada u njoj ugostimo neku stylish Hrvaticu. A to se sa sigurnošću može reći za Juliju Nydal, Zadranku koja živi u New Yorku, gdje vodi uspješnu karijeru modela.

Julija ima jedan od zanimljivijih Instagram profila, na kojem ju prati publika od 42 tisuće ljudi. Mnogi od njih znaju je upravo iz modeling krugova, budući da je Julija krasila brojne modne editorijale i kampanje, pa tako i one švedskog tekstilnog diva H&M, Casia i mnogih drugih brendova.

Julija Nydal11

Priroda posla vodi ju na sve strane svijeta, pa je i Julijin Instagram profil primjer jednog odličnog dnevnika svjetske putnice, koja na svakoj destinaciji ovjekovječi neku upečatljivu fotografiju. Strani joj nisu, naravno, ni dolasci, odnosno povratci u Zagreb i rodni Zadar, čijim ulicama Julija redovito rado prošeta i o tome podijeli impresije na ovoj društvenoj mreži. Volimo baciti oko i na njene odjevne kombinacije i stil ovog uspješnog modela, a želite li ju pratiti, posjetite njen profil ovdje.

Julija Nydal6

Julija Nydal

Julija Nydal5

Julija Nydal7

Julija Nydal10

Julija Nydal14

Julija Nydal8

Julija Nydal9

Julija Nydal13

Julija Nydal4

Foto: Instagram (@julijanydal)

Komentari