Insta stil: Josefin Dahlberg

Josefin Dahlberg je švedska modna blogerica u čiji smo se Instagram profil ispunjen savršeno usklađenim fotografijama modnih kombinacija, pomno uređenih interijera i spontanih momenata s putovanja zaljubili na prvi pogled.

Josefin iza sebe, osim jednog od najuspješnijih švedskih modnih blogova, ima i jednako uspješan podcast “Josefin och Vanja” što ne iznenađuju obzirom da se u životu vodi za filozofijom “Dream big & Work hard”. Ona je svoje velike snove ostvarila kroz stil i sa stilom.

Njezina modna garderoba ispunjena je jednostavnim komadima poput T-shirt majica, traperica, neutralnog pletiva koje često kombinira s trendi komadima i statment modnim dodacima.

josefinsoso5

@josefinsoso

No, ova se plavokosa Šveđanka, kada govorimo o odjeći, ne boji eksperimentirati s upečatljivijim komadima poput majice ispunjene srebrnim ljuskicama ili voluminoznog krzna u različitim bojama. I kad ušuškana u ogromno šareno krzno, Josefin zrači jednostavnošću i ležernom elegancijom.

Njezin istančani modni ukus reflektira se i u načinu uređenja interijera čemu posvećuje jednaku količinu pažnje. Svaki je kutak njezinog fotogeničnog i eklektičnog stana uređen do posljednjeg detalja i spreman za ulogu pozadine u mnogih Instagram slika.

Tekst: Ela Jarni

Foto: Instagram

Komentari