Insta stil: Ina Sušić Vuković

ina6

Otkako je lansiran prije nekoliko godina, Instagram je vrlo brzo postao jedna od omiljenih društvenih mreža na kojoj svakodnevno susrećemo zanimljive i inspirativne pojedince. Nadahnjuju nas svojim smislom za modu, fotografiju i život općenito, a nismo imuni ni na postove s kojih nas ‘gleda’ neka jako dobra odjevna kombinacija.

Instagram je odlična prilika za izraziti svoj smisao za stil, što posebno dobro polazi za rukom Ini Sušić Vuković, autorici hrvatskog modnog bloga Sense for Style i vlasnici Instagram profila @senseforstylebyina, koja je naša prva gošća Insta stil rubrike.

ina3

Ina na Instagramu svakodnevno objavljuje svoje odjevne kombinacije, modne dodatke i sve one lifestyle trenutke i dnevne rutine koje joj život čine ljepšim. Našu pažnju privukla je svojim modnim odabirima, koje dokumentira na ulicama Zagreba i prezentira kao inspiraciju za svakodnevno odijevanje. Čitava serija njenih dnevnih lookova pokazuje kako se i uz bazične komade može izgledati stylish i cool.

Ključni komadi u koje Ina investira su jeans hlače, vječni kaputi u mišje sivoj ili boji devine dlake te vuneni puloveri bezvremenog sjaja. U svoju jednostavnost redovito ubaci i dozu trendova, pa su se u njenoj kolekciji cipela tako našle i popularne adidas Stan Smith tenisice. U kojim je sve kombinacijama prošetala gradom, pogledajte u galeriji.

Foto: Instagram

Komentari