Insta stil: Camille Rowe

camille rowe (7)

Poznati model i glumica, Camille Rowe, koju možete pronaći na Instagramu pod imenom @fingermonkey, pravo je oličenje francuskog stila. Iako preferira život u New Yorku više od onog u Parizu, njezin stil redovito je baziran na odjevnim komadima koji su vječni – bijela pamučna majica, majice na prugice, klasične traperice i crne balerinke. Naravno, Camille voli i izaći iz okvira, često unosi dozu boho stila, voli sedamdesete godine i ne zazire privući pažnju upečatljivim modnim dodacima.

camille rowe (2)

O njoj su pisali najveći modni mediji, od Vogue do W Magazinea, surađivala je s brendom Reformation, snimila kampanju za Chloé, a ovaj mjesec pojavila se na naslovnici novog Playboya koji je prošli mjesec promijenio cijeli koncept, dok je editorial stilizirala sama. U njezinim dnevnim kombinacijama obične pamučne majice kratkih rukava igraju glavnu ulogu, a Camille svojim dnevnim stylinzima ostavlja i pomalo surferski dojam – razbarušena kosa, kratki traper šorcevi i modeli s natpisima otkrivaju njezinu opušteniju stranu, naime surfanje jest među njezinim hobijima.

Žene ju vole jer se mogu poistovjetiti s njezinim opuštenim stilom, a Camille pokazuje kako pristup modi uvijek mora biti pomalo neozbiljan.

camille-rowe-(14)

camille-rowe-(12)

camille rowe (3)

camille rowe (9)

camille-rowe-(13)

camille rowe (6)

camille rowe (4)

camille rowe (8)

camille rowe (5)

Komentari