Insta stil: Anastazija Makjanić

stazy instagram (2)

Blogericu Anastaziju Makjanić imali ste priliku upoznati u našem članku ‘Neke nove Instagram mame’, a osim što broji veliku popularnost na Instagramu (@stazisweets) redovito ju možete pratiti i na njezinom blogu. Anastazija će uskoro po drugi puta postati mama, tako da ovih dana osvaja svoje followere ljetnim trudničkim kombinacijama.

c

Šarenilo i spajanje raznih uzoraka temelj je stila ove moderne mame koja sama za sebe kaže kako uživa slagati odjevne kombinacije, spajati vesele boje, a svoje Instagram fotografije stvara ‘usput’. Ono što osobito voli je njihovo uređivanje, baš kao i svaka žena koja posjeduje dobro posjećen Instagram profil.

Kada se radi o ovim ljetnim danima, u centru Anastazijine pažnje su etno motivi, tunike, maxi haljine te prugice i točkice. Rijetko ćete ju uhvatiti u minimalističkom izdanju – razni printevi čine njezine modne izbore zanimljivima i osobito atraktivnima za fotografiju. Inspirirajte se njezinim stylinzima i uživajte u kraju ljeta baš kao ova poznata blogerica i mama!

stazy-instagram-(11) stazy instagram (3) stazy instagram (4) stazy instagram (5) stazy instagram (6)

stazy instagram (8) stazy instagram (9) stazy instagram (10)

T.B.

Komentari