Inspirativni outfiti za listopad

outfiti-listopad

U stalnoj ste nedoumici što odjenuti i usprkos novim komadima koje dodajete u garderobu još uvijek provodite značajno vrijeme promatrajući sadržaj ormara? Ponekad je potrebno samo malo inspiracije koja će vam promijeniti kut gledanja na odjeću koju posjedujete i potaknuti vas na neke nove stilske eksperimente.

Kombinacije za listopad, Pariz street style 4

Naše 24 rujanske ideje za sve one koje ne znaju što odjenuti mogli ste pogledati ovdje, a početak listopada nova je prilika za predstaviti vam koje chic kombinacije nositi u tekućem mjesecu. Možda najbolje nadahnuće ovih nam dana daju znane i neznane trendseterice s ulica Pariza, gdje je u tijeku još jedan tjedan mode.

Kombinacije za listopad, Pariz street style 9

Festival mode na ulicama grada svjetlosti doista je u punom jeku, a osim što možemo vidjeti ekstravagantne kombinacije – jer Pariz je najbolja pozornica za takvo što, žene koje trče s revije na reviju ipak su pronašle način kako izgledati stylish te istovremeno za takve lookove iskoristiti najjednostavnije komade.

Kombinacije za listopad, Pariz street style 10

Sudeći po viđenom, investicija u chic hlače na crtu definitivno je opravdana u ovoj sezoni, kao i u komade koji djeluju kao da su posuđeni iz muškog ormara: velike blejzere, military kapute i šešire širokog oboda. Sa ženske strane garderobe, veliki trend za listopad definitivno će biti midi suknje, koje se još uvijek nose na sandale ili salonke, a ubrzo će odlično odgovarati i u kombinaciji s visokim čizmama od brušene kože.

Kombinacije za listopad, Pariz street style 5

Kombinacije za listopad, Pariz street style 6

Kombinacije za listopad, Pariz street style 3

Kombinacije za listopad, Pariz street style 8

Kombinacije za listopad, Pariz street style 2

Kombinacije za listopad, Pariz street style 7

Foto: IMaxTree

Komentari