Inspirativan govor Angeline Jolie

Prvo javno pojavljivanje nakon što je neočekivano otkrila hrabru odluku preventivne operacije uklanjanja jajnika, Angelina Jolie je obilježila još jednim istupom vrijednim pamćenja. U opuštenoj atmosferi dodjele nagrada Kids Choice Awards, glumica je u pratnji dviju kćeri Zahare i Shiloh uz inspirativan govor primila nagradu za najboljeg zlikovca u filmu “Gospodarica zla”.

Angelina Jolie s kćerima Zaharom i Shiloh

Angelina Jolie s kćerima Zaharom i Shiloh nakon što je proglašena dobitnicom nagrade.

Svim prisutnim Angelina je prenijela nekoliko rečenica koje djeci i tinejdžerima itekako mnogo znače. “Kad sam bila mala, kao i Maleficent, ljudi su mi govorili da sam drugačija. I osjećala sam se van okvira, uvijek preglasna, previše energična, nikad dobra u sjedenju na mjestu, nikad se nisam uklapala. I onda sam jednog dana shvatila nešto što se nadam da svi shvaćate. Drugačije je dobro”.

Uz gromoglasne uzvike i pljesak koje je primila od publike, Angelina je nastavila: “Nikad nemojte biti manje od onoga što jeste. Kad vam netko kaže da ste drugačiji nasmijte se, visoko uzdignite glavu i budite ponosni”. Kao podsjetnik na svoju bivšu reputaciju zločeste djevojke namigujući govor je završila riječima: “I tu i tamo upadnite u neku nevolju, dobro je za vas”, samo nam pokazavši kako su rijetki oni koji nagradu za najboljeg zlikovca mogu odnijeti na ovako inspirativan način.

Foto: Getty Images

Komentari