Uređujete dječju sobu? Inspirirajte se sobama poznatih mama blogerica

djecjasoba-oh.eight.oh.nine

Uz rast simpatičnih malih brendova na svjetskom tržištu usmjerenih samo na klince, uređivanje dječjih soba postalo je zabavnije nego ikad. Personalizirana posteljina, lutkice, jastučići, posteri, ukrasi za zidove, šatori i prostirke za igru, toliko je stvari dostupno da se uistinu može stvoriti malo dječje carstvo. No nekad je teško zamisao realizirati ili se uopće odlučiti za stil prema kojem krenuti kad se radi o uređenju nakon što su odabrani svi ključni komadi za dječju sobu, a tu u priču uskaču brojne mame blogerice koje na dnevnoj bazi objavljuju izgled soba svoje djece i kojim detaljima su ih upotpunile.

djecjasoba-oh.eight.oh.nine2

@oh.eight.oh.nine

Tarina Lyell, primjerice, vlasnica australskog bloga oh.eight.oh.nine i dizajnerica interijera, u sobi svog sina odlučila se za nježne, pastelne nijanse detalja koji se nadograđuju na bijelu boju i sivu boju podova i zidova. Namještaj je također u kombinaciji svijetlih tonova i drveta, a sve je posloženo odmjereno i s ukusom. Slatki detalji uključuju postere, krpene lutkice, jastučiće, kreativne mobile iznad krevetića, natpise na zidovima i slično. Ako vam odgovara ovako nježno i prozračno uređenje, još inspiracije pronađite na Instagram profilu @oh.eight.oh.nine.

djecjasoba-oh.eight.oh.nine3

@oh.eight.oh.nine

djecjasoba-oh.eight.oh.nine4

@oh.eight.oh.nine

O Mariji Sabbah, vlasnici skandinavskog brenda Tellkiddo, već smo pisali. Volimo krpene i papirnate vreće sa simpatičnim motivima koje sama osmišlja unutar brenda, ali volimo i kreativan način na koji je uredila sobe svoje djece. Genijalne tapete s uzorkom kaktusa, kao i bilo kojeg drugog uzorka, osvježit će sobu i uz jedan dominantni zid neće vam trebati puno drugih detalja ako ih ne želite, a istovremeno su super podloga za minimalistički dizajn igrački koji ova mama preferira.

djecjasoba-tellkido2

@tellkiddo

Osim vreća, koje naravno ispunjavaju i sobe njenih klinaca, u kut sobe smjestila je i popularni ‘teepee’, odnosno šator za igru. Vješalice su izvješene sa stropa, a cijela je soba uređena u toplim bež tonovima koji su prvenstveno razbijeni zanimljivom tapetom, a zatim i drugim sitnim detaljima. Tellkiddo brend za inspiraciju pratite na Instagramu.

djecjasoba-tellkiddo3

@tellkiddo

djecjasoba-tellkiddo4

@tellkiddo

Šveđanka Johanna, vlasnica je bloga Wilwig na kojem redovito objavljuje slike svojeg stana, ali s fokusom na dječje sobe. Ima dvoje djece čije je sobe uredila s detaljima poznatih malih brendova. U jednoj sobi je dominantna mapa svijeta koja prekriva cijeli jedan zid, a drugoj su zidove zauzele tapete s uzorkom ilustriranog drveća. Monokromatska geometrijska posteljina, naljepnice na zidovima, posteri s inspirativnim citatima, popularna Miffy lampa, odražavaju veselu dječju osobnost, ali i mamin smisao za uređenje interijera.

djecjasoba-wilwig2

@wilwig

Na Wilwig Instagram profilu se bez sumnje možete upoznati s brojnim dječjim brendovima te saznati gdje ih naručiti za svoje mališane. Malo inspiracije nikad nije višak, čak i ako se radi samo o sitnim promjenama i detaljima koji uljepšaju sobu i daju joj da ‘diše’.

djecjasoba-wilwig

@wilwig

djecjasoba-wilwig4

@wilwig

djecjasoba-wilwig5

@wilwig

djecjasoba-wilwig6

@wilwig

Foto: Instagram

Komentari