Inspiracija za minijaturne tetovaže

Stilovi tetoviranja se razlikuju, kao i ono što vaše oko smatra lijepim i vrijednim apliciranja na kožu zauvijek. Neki će se radije odlučiti za velike tetovaže kojima će prekrivati veće površine tijela, a nekima pak više odgovara više sitnijih slika razasutih posvuda.

tinytattoos6

Iako je projekt Tiny Tattoos nastao samo kao igra jednog fotografa s privremenim tatovažama i pozadinama koje odgovaraju slikama na tijelu, zapravo su odlična inspiracija za sve koji traže minijaturan detalj koji bi voljeli tetovirati negdje na tijelu. Austin Tott je konceptualni fotograf iz Seattlea, a njegov se rad bazira na kreiranju različitih situacija i priča uz pomoć narativne fotografije koje zatim objavljuje na Instagramu.

tinytattoos7

Tiny Tattoos nam je ‘zapeo za oko’ baš zbog spajanja motiva tetovaže s pozadinom. Tako je iza ruke s brodićem mapa svijeta, a uz ključiće je na ruci prikaz ključanice, itd. Osim što su fotografije vizualno privlačne, njihovi motivi bi mogli odlično izgledati i na koži, a snene Austinove kompozicije i kao posteri na zidu.

tinytattoos11

Austinove radove osim na Instagramu možete pratiti i na stranici Tottphoto.com.

tinytattoos4

tinytattoos5

tinytattoos2

tinytattoos3

tinytattoos1

tinytattoos10

tinytattoos9

tinytattoos8

tinytattoos12

Foto: @mrtott

Komentari