Inspiracija za ljetno vjenčanje nadomak Zagreba

Već smo vas u nekoliko navrata upoznali sa Zaboky selom, malim seocetom s izvornim zagorskim ‘hižama’ smještenim u blizini Zagreba, u srcu Hrvatskog Zagorja. Osim za druga velika životna događanja, Zaboky se sve češće profilira kao romantična lokacija za vjenčanja. Zelenilo, polja, rustikalna atmosfera, starinski detalji, sve odiše idejama za ceremonije u svako doba godine. I ne samo vjenčanja, već i tematske djevojačke zabave skrivene u prirodi.

zaboky1

Zaboky se sastoji od 3 kuće s terasama koje zatvaraju veliki plato namijenjen za ovakva događanja, a dovoljno je velik da se na njega smjesti i šator u slučaju lošijih vremenskih uvjeta. Svaka kuća je uređena u tradicionalnom duhu do najmanjeg detalja i s posebnom pažnjom, ali i opremljena prema svim zahtjevima modernih gostiju. Trenutni smještajni kapaciteti su za ukupno 20 osoba, raspoređenih u 8 apartmana i 2 sobe što znači da u slučaju velikog eventa možete zauzeti cijeli posjed za najbližu obitelj.

zaboky2

zaboky4

Kasnoljetna i ranojesenska vjenčanja poput ovog, ispunjena poljskim cvijećem i toplim zrakama sunca na zalasku mogu postati inspiracija za vaš veliki dan. Svima omiljeno godišnje doba ipak je ljeto, a mogućnosti su tada veće. Također ste i sigurniji u vremensku prognozu.

zaboky12

zaboky11

U Zaboky selu potrudit će se da ispune svaku vašu želju, do najsitnijih detalja. Kao što smo već spomenuli, i djevojačke zabave ovdje nisu rijetkost. Posebno je trenutno popularna tema Alise u zemlji čudesa, a svaka zabava može se odvijati na otvorenom s prekrasnim pogledom na okolicu u kojem god smjeru je zamislite. Za realizaciju ideja u prirodi doista ima mjesta koliko poželite.

zaboky10

Inspirirajte se ovim fotografijama, a sve dodatne detalje o organizaciji vjenčanja ili djevojačke zabave možete istražiti na Facebook stranici Zaboky.

zaboky13

zaboky

zaboky9

zaboky7

zaboky3

Komentari