Inspiracija za dekoraciju vjenčanja: Mediteran

Priređujete li ove godine vjenčanje ili party? Trend vjenčanja na otvorenom je ove godine u punom zamahu, ali donosimo vam ideje kako dekorirati vaš event bilo da se radi o otvorenom ili zatvorenom prostoru.

mediteransko vjencanje franka vatovac (9)

Franka Vatovac, stilistica za vjenčanja, predlaže da se ovog proljeća inspirirate Mediteranom! Vjenčanja u ovom stilu trenutno su hit, a osim toga omogućuju vam da se osim dekoracije cvijećem i klasičnim ukrasima pozabavite i pustite mašti na volju. Zašto limuni, ružmarin i lavanda u tegli ne bi bili dekoracija sama po sebi? Jako je zabavno, kreativno i sve fino miriši. Sama dekoracija dobiva i novu svrhu – vaši će gosti osim okusa pamtiti i mirise.

mediteransko vjencanje franka vatovac (7)

Uplovite u bračnu luku s motivima mora, stvorite dojam tople ljetne večeri iako možda vjenčanje nije na moru, nego na kontinentu. Franka predlaže voće, začinsko bilje, ali i stolnjake u morskom stilu. Plavo bijele pruge na stolnjacima ili salvetama dozvoljavaju kombiniranje s raznim bojama cvijeća, pa se čak i ne morate zadržati na samo jednoj boji, već koristiti i šareno cvijeće.

mediteransko vjencanje franka vatovac (8)

Cvijeće koje je trenutno vrlo popularno su ranunkule. Ranunkula je raskošna, dolazi u raznim bojama, a dostupna je u proljeće. Frezije koje predivno mirišu, dostupne su tijekom cijele godine, a lijepo se slažu s ranunkulama, ružama pa čak i tulipanima ukoliko je vaš poseban dan zakazan za rano proljeće.

mediteransko vjencanje franka vatovac (3)

Pri stvaranju atmosfere, svijeće su nezamjenjive. Svijeća ne može biti previše, a rasvjeta i toplina plamena koju stvaraju svijeće učinit će noć vrlo romantičnom.

Ukoliko imate ograničen budžet za dekoraciju, naglasak stavite na svijeće, a manje na cvijeće. Upravo upaljene svijeće postižu onaj wow efekt kojeg svi želimo na našem vjenčanju. Svijeće možete postaviti na stolove, po podu, po stubištu ili kao kulisu. Mogućnosti su neograničene – pogledajte kako nam je Franka sve predstavila na fotografijama.

mediteransko vjencanje franka vatovac (6)

mediteransko vjencanje franka vatovac (11)

mediteransko vjencanje franka vatovac (14)

mediteransko vjencanje franka vatovac (12)

Foto: RRVizual (Rajna Raguž)

Komentari