Inozemni uspjeh hrvatskog brenda Berry Bright Factory

berrybrightfactory1

Jagodu Jurišić i njen Berry Bright Factory predstavili smo u srpnju prošle godine, a otada se mali brend vinuo do puno veće prepoznatljivosti. Naime, Instagram je kao idealna platforma za kreativce još jednom kumovao jednoj odličnoj suradnji – onoj s poznatim britanskim brendom Plumen. Njihov dizajnerski tim na čelu s kreativnim direktorom Nicolasom Roopeom kreira rasvjetna tijela s visokom razinom ekološke osviještenosti, a od trenutka lansiranja 2010. godine, Plumen na policu sprema samo najveće dizajnerske nagrade.

berrybrightfactory2

Upravo je Nicolas bio zaslužan za prepoznavanje potencijala u Berry Bright Factoryju te predložio spoj Plumenovih štednih žarulja s prepoznatljivim Jagodinim rezanim šarenim trokutićima od filca nanizanim na strujni kabel. Rezultat suradnje je kolekcija Modern Family koja se sastoji 5 različitih visilica raznih boja posebno kreiranih za Plumen, s njihovim štednim i novim LED žaruljama. Odabrane kombinacije sljedećih će godinu dana nastajati ekskluzivno za britanski brend – visilica u duginim bojama, dvije u pastelnim nijansama, jedna s dodatkom leopard uzorka, model u kojem dominiraju fluorescentne nijanse ružičaste, plave i žute te jedan u kojem prevladavaju crne zastavice.

berrybrightfactory6

Rainbow

Jagoda je, kako sama kaže, presretna zbog ove suradnje. Uvjet za suradnju s Plumenom bio je da se sve radi u Hrvatskoj pa iako prodaja u zemlje Europske Unije ide preko Plumen web-shopa, sve narudžbe prosljeđuju se Jagodi koja zatim u Zagrebu izrađuje, pakira i šalje proizvode krajnjim kupcima. Time što je zadnja karika u lancu dano joj je veliko povjerenje, a puno govori i o Plumenu koji iako je globalni brend, i dalje vjeruje u koncept, kreativnost i ljude. Visilice se mogu kupiti putem Facebook stranice Berry Bright Factory za kupce iz Hrvatske te službenom Plumen web-shopu za kupce iz EU.

berrybrightfactory4

Born Sleepy

Namijenjene prvenstveno za dječje sobe, ove visilice toliko su simpatične da bismo ih rado gledali u svim kutevima stana, vrtićima, čekaonicama, ordinacijama… Iz ovog inozemnog uspjeha sasvim je jasno da Berry Bright Factory podjednako uveseljava i velike i male.

Baš zato i svi će naši čitatelji dobiti priliku da na poklon dobiju jednu Plumen x Berry Bright Factory visilicu s Baby Plumen žaruljom iz kolekcije Modern Family! Ono što trebate je na kreativan način predstaviti mjesto u svojem stanu gdje bi smjestili jednu od ovih visilica (fotografijom i/ili opisom) te sve poslati na adresu info@journal.hr do nedjelje, 5. lipnja 2016. u ponoć. Najzanimljiviji opis odabrat ćemo u ponedjeljak i proglasiti pobjednika. Dodatnu šansu za osvajanje visilice dobit će svi oni koji ovaj članak podijele na svom Facebook zidu (pazite samo da postavke budu ‘javne’ kako bi share bio vidljiv).

Plumen x Berry Bright Factory visilicu s Baby Plumen žaruljom iz kolekcije Modern Family osvojila je Mihaela Filipec. Čestitamo!

berrybrightfactory3

Sweet Dreams

berrybrightfactory5

Make It POP

Foto: Plumen

Komentari