Veliki sajam interijera uskoro u Areni Zagreb

indizajn1

Poznata hrvatska dizajnerica Mirjana Mikulec, čiju emisiju In Dizajn gledamo na kanalu RTL, u suradnji s ovom televizijskom kućom u rujnu organizira prvi sajam interijera ‘In Dizajn – Festival modernog doma’ u Areni Zagreb.

Od 16. do 18. rujna u zagrebačkoj Areni okupit će se više od 50 izlagača koji će posjetiteljima moći prikazati inovacije i novitete u svijetu interijera, a mnogobrojni stručnjaci ponudit će svoje savjete. Osim inspirativnih rješenja interijera i dizajnerskog namještaja, raskošnih dekoracija, zanimljivih detalja i drugih mnogobrojnih značajki i zadivljujućih motiva, posjetitelje će zasigurno privući brojni festivalski popusti kao i bogat fond nagrada. Najsretniji posjetitelj osvojit će idejno projektiranje prostora od strane studija ‘Mirjana Mikulec interijeri’ i opremanje doma u vrijednosti od 50 000 kuna.

indizajn

“Uzor su nam ugledni, veliki međunarodni sajmovi poput onog u Milanu ili Kolnu. Željeli smo dašak toga donijeti i u Hrvatsku. Nadamo se da ćemo ovim festivalom pružiti nešto novo svim ljubiteljima dizajna interijera kod nas”, ističe Mirjana.

Foto: Darko Mihalić, Indizajn.rtl.hr

Komentari