IKEA Hrvatska slavi prvi rođendan

Prošlo je godinu dana otkako je švedski gigant stigao u Hrvatsku, a kao što se i očekivalo iza IKEE je vrlo uspješnih 12 mjeseci. Svoj su prvi rođendan odlučili proslaviti zanimljivim događanjima ovog vikenda namijenjenim cijeloj obitelji, kako bi se osim shoppinga posjetitelji i dobro zabavili.

ikearodjendan1

Službeni rođendanski vikend počinje sutra, 21. kolovoza i traje do nedjelje, 23. kolovoza. Prva je na redu radionica oslikavanja IKEA namještaja tijekom koje će umjetnik oslikavati neke od najpoznatijih komada IKEA namještaja koji će na kraju biti poklon kupcima, a tu je i karikaturist koji će izrađivati portrete posjetitelja uz koje ćete se sigurno dobro zabaviti.

S obzirom da je ovog tjedna lansiran i novi IKEA katalog za 2016. godinu, posjetitelji imaju mogućnost fotografirati se za naslovnicu te tako dobiti personaliziranu uspomenu. Uz razna događanja jesti će se i torta, klinci će se zabavljati u radionicama, a neki će komadi namještaja biti na posebnom sniženju – točne informacije o svim zanimljivostima potražite ovdje.

ikea3

Foto: IKEA

Komentari