Ideje za nositi pidžama odijelo

Kao što smo vam nedavno pisali, na modnoj sceni pojavili su se neki novi klasici, koji će se ondje i zadržati još neko vrijeme i barem nekoliko godina imati onu oznaku bezvremenskog. U skupinu klasika svrstalo se i pidžama odijelo, koje je već odavno napustilo domenu spavaće sobe i snažno se pozicioniralo na street style sceni.

Dok je nekima još nezamislivo prošetati u jednom svilenom kompletu nalik pidžami, drugi dio publike objeručke je prihvatio ovaj trend, koji je s vremenom pokazao kako je i dalje vrlo obožavan i ima vječnu kvalitetu. Žene u njemu izgledaju vrlo elegantno, ženstveno i chic, a nije im strano ni da u stylish ‘pidžami’ prošeću i crvenim tepihom. U kombinaciji s visokim potpeticama, pidžama odijelo transformira se u ‘statement’ look koji će sasvim sigurno privući mnogo pažnje.

Volimo i nenaglašenu eleganciju pidžama odijela kada mu se dodaju ravne cipele, natikače, pa čak i tenisice, koje ga čine spremnim za neopterećene, ali vrlo chic dnevne odjevne kombinacije. Želite li usvojiti ovaj stil odijevanja, no još uvijek imate nedoumice, započnite malim koracima i spojite gornji dio pidžama odijela s, primjerice, jeansom, koji će kombinaciji dati dodatnu dozu nosivosti. Ideje za nositi pidžama odijelo donosimo u nastavku.

Foto: Instagram

Komentari