Idealne za festivale: Hunter čizme s resama

Gumene čizme originalnog škotskog brenda Hunter popularizirale su britanske ‘it’ djevojke poput Kate Moss koje je od vremenskih neprilika čestih na engleskim glazbenim festivalima štitio upravo ovaj model čizama. Taj se festivalski trend brzinom munje proširio i do naših krajeva te su Hunter čizme nerijetki gosti na svim hrvatskim festivala koje zadesi loše vrijeme.

hunter5

Za proljetnu sezonu 2015. Hunter je lansirao novi model visokih gumenih čizama s resicama u skladu s sveprisutnim boho trendom 70-ih. Originalna Wellington čizma s prednje strane razigrana je resama u dva tona koje se mogu uredno pričvrstiti s dva remenčića ili pustiti da veselo plešu oko noge. Elegantne i lepršave – nove Hunter čizme pristajat će svakoj modnoj kombinaciji, ali pritom i najbolje zaštititi od nenadanih proljetnih pljuskova.

hunter

Niti ne sumnjamo kako će ovaj model biti veoma tražen te se zbog toga od 21. ožujka možete upisati na listu čekanja u Transport Footwear trgovinama u Areni Zagreb, City Centru One East ili West, te City Centru One Split. Cijena ovog funkcionalnog modnog dodatka je 1299 kuna.

hunter6

Komentari