Idealna proljetna kombinacija: kimono i jeans

U ormaru već imate svoj omiljeni par traperica koji vam pristaje kao saliven, no tražite načine kako ga uz neke nove i inovativne komade učiniti još zanimljivijim ovog proljeća? U tom slučaju predlažemo investiciju u kimono.

Inspiriran tradicionalnom japanskom odjećom, kimono je komad koji i danas plijeni pozornost, no u sasvim novom i modernom ruhu. Varira u duljini, krase ga razni printevi i resice, a najpoželjniji je kada je u maxi izdanju, nevjerojatno je prozračan i djeluje lagan poput pera. U tom slučaju čini atraktivan kontrast krutom traperu i svakoj kombinaciji daje jedno cool boho notu.

Kimono definitivno više nije rezerviran isključivo za glazbene festivale, što na gradskim ulicama ovih dana najbolje pokazuju poznate trendseterice. Kako ga spojiti s jeansom, pokazala je naša Ivana Pirizović, a osim nje još ranije srpska trendseterica Vanja Miličević. Traperice ravnog kroja najbolji su partner kimonu, no ovaj efektan komad u toplijoj ćete sezoni podjednako dobro kombinirati s bilo čim drugim – primjerice, mini haljinom i tako postići look u duhu 70-ih.

Foto: Instagram

Komentari