I ove godine Zrinjevac dobiva plažu!

more knjiga3

Nakon prošlogodišnje uspješne akcije, i ovo ljeto u Zagrebu donosi odličnu akciju poticanja na čitanje. Od  29. lipnja do 6. srpnja park Zrinjevac pretvara se u plažu prepunu knjiga koje možete besplatno prolistati ili pročitati! Na 240 kvadratnih metara plaže na Zrinjevcu zavalite se u ugodne ležaljke pod suncobranima na pijesku i uz ugodnu glazbu uronite u – knjigu. Pročitajte je cijelu ili barem jedno poglavlje.

plaza

Uz čitanje, plaža na Zrinjevcu donosi i ostale sadržaje koji su uobičajeni za jednu morsku plažu – bar s maštovitim koktelima nazvanim po knjigama koje ste upravo pročitali. Na plaži će popularni Bistro 75 servirati svoje specijalitete, posebno sendviče po kojima su i postali poznati, dok će slastičarnica Amelie sve posjetitelje plaže obradovati svojim slatkim delicijama.

plaza2

Osim čitanja i uživanja na Lumenovoj plaži, na Zrinjevcu posjetiti možete i Book&Cocktail Happy Hour (svakog dana od 17 do 20 h) i zabaviti se u tropskom ugođaju uz knjige i koktele po sniženim cijenama, Surf&Book Party u sklopu kojeg će mladi zagrebački umjetnici na surf daske prenijeti svoju viziju užitka čitanja i čarobnog svijeta knjiga, te DIY corner, odnosno Lumenov kreativni kutak, u kojem ćete moći sami ukrasiti bilježnicu ili platnenu torbu zabavnim, ljetnim i književnim motivima ili pak ukrasiti sebe posebnim književnim tetovažama s lijepim citatima. Plaža će biti otvorena svaki dan od 10 sati do 23 sata, a detalje možete saznati na Facebook stranici.

Bistro 75

Bistro 75

Amelie slastice

Amelie

plaza3

Foto: PR

Komentari