Nove adidas Originals tenisice za obožavateljice minimalizma

Japanski brend Hyke najavio je suradnju sa sportskim divom adidasom još u rujnu, a sada je službeno u prodaju stigla cijela kolekcija koja se sastoji od minimalističe interpretacije klasičnih adidas komada. Tu su i kultni sweatshirts s velikim adidas logom, vjetrovke, T-shirtice i slično, no nama je za oko zapela još jedna interpretacija trenutno najpopularnijeg modela tenisica na svijetu.

Hyke je kalup adidas Stan Smith tenisica odlučio svesti na apsolutni minimum te ih posvetiti Robertu Hailletu, tenisaču za kojeg je ovaj model u originalu rađen, ali je preimenovan kad je Haillet otišao u mirovinu. Hyke Haillet adidas tenisice tako dolaze u tri različite varijante – potpuno bijele, crne s bijelim potplatom i sa zmijskim uzorokom. Hyke Haillet su dizajnirane bez uobičajenog jastučića na peti i jeziku koji ih razlikuje od Stan Smith modela, no tri perforirane crte sa strana su i dalje prisutne. Limitirana kolekcija dostupna je u adidas webshopovima diljem svijeta po cijeni od 140 eura.

Ovaj je model već u svoje kombinacije uključila popularna blogerica Mirjam Flatau, ljubiteljica minimalizma, čistih linija i jednostavnih lookova sastavljenih od statement komada. Kako ih ona nosi možete pogledati na njenom blogu Mijaflatau.com.

Foto: Mirjam Flatau Instagram, adidas.com

Komentari