Humanitarna kampanja Jana ‘Voda s porukom’ se nastavlja

Članovi žirija, kojeg čine pjevačica i voditeljica Sanja Doležal, književnik i voditelj Bruno Šimleša, lifecoach trenerica po metodi Louise Hay Ornela Šare te Iva Balent, direktorica marketinga koncerna Agrokor i Latica Ivanišević, rukovoditeljica brand menadžmenta u Jamnici su se rado odazvali pozivu za sudjelovanjem u odabiru najboljih od više od 150 pristiglih projekata.

Latica-Ivanisevic_Iva-Balent_Ornela-Sare_Sanja-Dolezal_Bruno-Simlesa

Latica Ivanišević, Iva Balent, Ornela Šare, Sanja Doležal, Bruno Šimleša

Među zanimljivim i vrijednim projektima izabrani su oni za koje se smatra da svojom kvalitetom i vizijom mogu zadovoljiti sve tražene kriterije. Tako će volonterski Konjički klub Eohippus iz Vinkovca svojim projektom „Ploveći na leđima konja“ uz pomoć donacije doprinijeti razvoju djece s posebnim potrebama, OŠ Dr. Stjepan Ilijašević iz Oriovca projektom „ Zdravlje dolazi s hranom“ usmjeriti djecu na edukaciju o važnosti zdrave prehrane djece školske dobi, Udruga mladih Re-Volt iz Delnica prikupljanjem virtualnih kapljica za projekt „Potok naše mladosti“ doprinijet će očuvanju prirode i prirodnih izvora pitke vode, a Centar za rehabilitaciju Silver iz Zagreb projektom „Prvi koraci su najvažniji“ biti usmjeren na pomoć slijepim i slabovidnim osobama te doprinositi unapređenju i razvoju programa socijalizacije pasa pomagača.

jana voda s porukom

O samoj realizaciji pojedinog projekta i ove će godine odlučivati građani, odnosno svi oni koji na web stranici www.vodasporukom.com poklone svoje kapljice projektu koji im se sviđa. Već danas počinje prikupljanje kapljica za prvi od četiri odabrana projekta, i to za Centar za rehabilitaciju Silver iz Zagreba. Redizajnirana stranica na kojoj će se uz skupljanje kapljica uvijek moći pronaći sve novosti i važne informacije vezane uz ovaj hvalevrijedan projekt.

Komentari